BELCHICKEN HALLE

BELCHICKEN HALLE Belchicken Halle

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Belchicken Halle. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 11:18 zoals altijd lekkere snacks en vriendelijke bezorger
17 sep 2022 om 22:06 Lekker en warme top
16 sep 2022 om 20:20 Dit is de tweede keer dat er iets ontbreekt bij de bestelling, verleden keer was het een burger die meer dan 2 uur later werd nageleverd en dus gewoon in de vuilbak ging, en deze keer 5 Hot wings, besteld, betaald en terug niet geleverd! LAATSTE keer
15 sep 2022 om 14:10 Bezorger kon geen woord nederlands, de saus die ik had besteld zat er helemaal ook niet bij. 0.75cent voor een saus dat je niet eens krijgt.
15 sep 2022 om 8:06 Commande complète, bien emballée et bien chaude! Jamais déçu
13 sep 2022 om 7:57 Eten Top! Bezorger super sympathiek.
10 sep 2022 om 22:22 Je reçu ma commande mais je demande 2 cola zero et je reçu 2 cola normale, j'ai téléphoné mes il pouvait pas venir j'ete pas contente.
26 aug 2022 om 11:30 Commande faite a 18h30 Reçue premières commande à 19h20 seulement, Erreur de commande ils n'ont pas lu les remarques après téléphoner et galerer pour la barriere de la langue Reçue bonne commande à 22h Mon homme a pu manger a 19h20 et moi à 22h...
23 aug 2022 om 13:54 Lekkere snacks en vriendelijke bezorger
23 aug 2022 om 11:51 Première fois que je commande chez eux et tout était très bon, rien à dire.
19 aug 2022 om 17:06 Lekker en warm top!
15 aug 2022 om 13:51 Excellent